Jedinstveni projekt u svijetu: Na morsko dno postavit će se 1. postaja križnog puta u uvali Jelinak

Potpredsjednik Sabora Milijan Brkić objavio je na svom fb-profilu početak jedinstvenog projekta u svijetu, Križnog puta pod morem.

[KRIŽNI PUT POD MOREM U HRVATSKOJ]

Pod pokroviteljstvom Hrvatskog sabora 27. kolovoza u 11 sati u Općini Marina, na morsko dno postavit će se 1. postaja križnog puta na dubini od 10 metara u uvali Jelinak. Izrazito sam ponosan što mogu poduprijeti još jedan projekt koji će LIJEPU NAŠU učiniti jedinstvenom u svijetu!

Projekt „Križni put pod morem“ osmislili su Joško Kandija, vlasnik škole ronjenja Blue Nautica iz Trogira i Valentino Valent, vlasnik obrta Lončarstvo Val iz Petrinje, a da dobra ideja i dobra volja ne poznaju granice, govori činjenica kako do kraja 2017. godine planiraju izraditi svih 14 postaja križnog puta, 50 betonskih figura u prirodnoj veličini koje će položiti na morsko dno.

Siguran sam da je ovaj projekt od velike važnosti za cijelu Hrvatsku i da će privući brojne posjetitelje te na taj način pridonijeti hrvatskom turizmu. Dragi prijatelji, pozivam vas da zajedno podržimo ovaj predivan projekt i time s još jednim kamenčićem upotpunimo jedinstven mozaik jedine nam Hrvatske!

Facebook Komentari