Dinamo je u Albaniju otputovao bez Mamića, Cvitanović kaže: Ako baš hoćete, sad zbog ovog trebamo pokazati m..a

Nogometaši Dinama otputovali su Albaniju gdje će sutra pokušati izboriti mjesto u skupini Europske lige. Prva utakmica protiv Skenderbeua u Maksimiru zavšila je rezutlatom 1:1. Modre je poraza spasio gol Angela Henriqueza u sudačkoj nadoknadi.

Dinamo je u albanski Elbasan otputovao bez savjetnika Zdravka Mamića koji je jučer propucan u Tomislavgradu, u susjednoj BiH.

Liječnici su savjetovali da ne ide na put
“Ništa me ne može slomiti, idem s momčadi u Albaniju”, najavio je Mamić, ali je ipak na savjet liječnika, ostao u bolnici Sv. Duh.

Mamićevo ranjavanje pod još nerazjašnjenim okolnostima čini se da je dodatno motiviralo Modre.

“Ovakve stvari ne da osuđujem, nego ne mogu naći riječi. U pitanju su ljudski životi, ovo je van svake pameti. To je još jedan motiv za nas. Ako baš hoćete, sad zbog ovog trebamo pokazati muda”, kazao je Dinamov trener Mario Cvitanović uoči puta u Albaniju.

Iako je Dinamo nakon ždrijeba bio favorit, uzvrat protiv Skenderbeua je sasvim otvoren.

“Analizirali smo dvije posljednje utakmice koje smo igrali i radili smo na tome, bilo je dosta greška i loš karakterni segment u prvom dijelu utakmice. Međutim, u nastavku je bilo puno bolje i tako treba nastaviti. Želimo igrati u Europi i tako ćemo se postaviti. Nemamo apsolutno pravo ni matematiku da možemo razmišljati na drugi način. Kalkulirati sigurno nećemo. U zadnjoj utakmici protiv Belupa pokazali smo karakter. Nikakav negativan ili suzdržan stav ne bi bio dobar, želim pozitivan stav, energiju i stvari koje smo trenirali. Svi su spremni i zdravi”, dodao je Cvitanović.
Dobra je to vijest za Dinamo koji je silno uzdrman jučerašnjim napadom na gazdu Mamića, piše sportski.net.

Facebook Komentari