Uhićen još jedan stranac koji je mobitelom snimao djecu na plaži

U Istri je proteklog vikenda ‘pao’ još jedan pedofil iz redova brojnih turista koji je snimali obnaženu djecu na plaži. Nijemac (51) koji je ljetovao u Rovinju je uhićen i mogao bi dobiti kaznu zatvora do osam godina

Rovinjska je policija dovršila kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 51-godišnji njemački državljanin počinio kazneno djelo iskorištavanje djece za pornografiju. Muškarca se sumnjiči da je 13. kolovoza oko 19 sati, na plaži u turističkom naselju u Rovinju, pomoću dva mobitela snimao djecu koja nisu imala gornji dio kupaćeg kostima. Nakon što su građani i turisti primijetili što osumnjičeni čini, 51-godišnjak je pokušao pobjeći, no u tome je spriječen i zadržan do dolaska policijskih službenika. Muškarac je uhićen i po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 14. kolovoza u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske – kažu u istarskoj policiji.

Neslužbeno doznajemo da je uhićeni Nijemac pedofilskih sklonosti zapravo Mark K. iz njemačkog grada Berka koji ljetuje u turističkom naselju Vilas Rubin pokraj Rovinja. Dokaže li mu se krivnja Nijemac bi mogao „zaraditi“ kaznu zatvora između jedne i osam godina. Pedofili stranci na Jadranu Nerijetka su uhićenja turista s pedofilskim sklonostima, mahom stranaca, koji ljetuju po turističkim središtima duž cijele naše obale. Tako je i prije 10-ak dana Nizozemac Gerhardus K. (70) iz Utrechta zbog snimanja gole ženske djece za vožnje turističkim brodom svoj odmor u rovinjskoj Valalti okončao s lisičinama na rukama. Početkom mjeseca svoju izopačenu sklonost pokazao je i 62-godišnji Slovenac Jozef K. iz Bovca fotografirajući obnaženu djecu na bazenu turističkog naselja nedaleko od Poreča. Krajem srpnja uhićen je još jedan Nijemac pedofilskih sklonosti, Benedikt J. (36) iz Ibbenburena, jer je u na plaži u Valbandonu pokraj Fažane snimao 4-godišnju djevojčicu, pišu 24sata.

Facebook Komentari