Očajni roditelji traže svoju 13-godišnju djevojčicu, znaju čak i gdje je i s kime

Znamo s kim je. Sve smo prijavili policiji i ne možemo vjerovati da je već četiri dana nisu našli, kazali su za Novi list očajni roditelji 13-godišnje Barbare Vidović koja je nestala u noći s petka na subotu u Triblju pokraj Crikvenice.

Njezini roditelji sumnjaju da se Barbara nalazi u Ogulinu s mladićem od 16-17 godina s kojim se dopisivala, vjerojatno na Facebooku. Kažu da su njegovi roditelji potvrdili da su njih dvoje zajedno, ali kažu da ne znaju gdje.

– Vjerojatno su je namamili te je te noći vjerojatno sama izašla iz kuće. Sumnjamo da su tu noć došli po nju i odvezli je, kao i da je negdje drže pod prisilom. Sve se zna… Tko su članovi njegove obitelji i ogorčeni smo što je policija još nije pronašla – kazao je Barbarin otac Anton. Dodao je da već danima ne spavaju i poručuju policiji, koja je već nekoliko puta razgovarala s dječakovim roditeljima, da angažira specijalce. Barbara je inače sramežljiva djevojčica i kažu da nikad nije nigdje izlazila. Visoka je 170 centimetara, ima crnu ravnu kosu i velike zelene oči.

Facebook Komentari