27.5 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska U Hrvatskoj je slobodno veličati srpsku, četničku, genocidnu tvorevinu

U Hrvatskoj je slobodno veličati srpsku, četničku, genocidnu tvorevinu

Nakon jučerašnjeg članka kako su se s tri uzdignuta prsta mladići iz Srbije fotografirali ispred Tornadovog grafita u Zadru, javio se čitatelj Antene Zadar koji tvrdi kako se nacionalističke provokacije, nesankcionirane od strane bilo kakvog državnog aparata, u Obrovcu događaju svakodnevno.

Samo 100 metara od tamošnje policijske postaje uslikao je mladića s tetovažom granica nikad priznate zločinačke Republike Srpske Krajine.

Iako je ukrašavanje vlastitog tijela, kao i njegovanje ideoloških vrijednosti slobodan izbor svakog pojedinca koji se zakonom ne može i ne smije suzbijati, činjenica je da ovaj mladić u državi koja se željela uništiti od strane politike koju ova tetovaža simbolizira, posebice u kraju koji je u ne tako davnoj prošlosti teško ranjen od rata, nije prikladnijom odjećom niti pokušao prikriti simbol stvaranja Velike Srbije.

Republika Srpska Krajina bila je međunarodno nepriznata marionetska, paradržava unutar Hrvatske, u funkciji stvaranja Velike Srbije.

Formirana je tijekom 1991. okupacijom dijelova Hrvatske, a u četiri godine protjerano je ili poubijano gotovo sve nesrpsko stanovništvo, zbog te četničke, genocidne tvorevine Srbi su počinili brojne zločine koji do dan danas uglavnom nisu sankcionirani …

Najnovije

Još iz rubrike