Beli Manastir: Pucao po policiji pa se s bombom zabarikadirao u kući

U subotu poslijepodne kod Belog Manastira došlo je do incidenta.

“Danas oko 16,01 sati u Policijskoj postaji Beli Manastir zaprimljena je dojava o obiteljskom nasilju u mjestu Šećerana.

Danas oko 16,01 sati u Policijskoj postaji Beli Manastir zaprimljena je dojava o obiteljskom nasilju u mjestu Šećerana. Dolaskom na mjesto događaja počinitelj (1982.) je ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja prema policijskim službenicima te prijetio da će aktivirati ručnu bombu. Tom prilikom nitko nije ozlijeđen, a nakon čega se sam zatvorio u stan. Članovi obitelji koji stanuju na istoj adresi nalaze se na sigurnom, a na mjesto događaja upućena je Specijalna jedinica policije Osijek i pregovaranje je u tijeku”, stoji u policijskom priopćenju.

Prema najnovijim informacijama, kako doznaje Večernji list, Šećeranom je oko 20:30 sati odjeknula eksplozija. Policija službeno ne može potvrditi što se zapravo dogodilo jer je postupanje u tijeku. No moguće je da je povezano sa konkretnim događajem

Nakon višesatnog pregovaranja, počinitelj se u 3.17 sati predao policiji. Tijekom postupanja nije bilo ozlijeđenih osoba, kaže se u priopćenju objavljenom na internetskim stranicama Ministarstva unutarnjih poslova.

Facebook Komentari