Sandra Perković uvjerljivo izborila finale Svjetskog prvenstva: Nisam željela ponoviti dramu iz Rija

Hrvatska rekorderka u bacanju diska, Sandra Perković uvjerljivo je izborila finale Svjetskog prvenstva koje se održava u Londonu. Disk je u drugom pokušaju letio na dalekih 69,67 metara, što je bilo daleko od svih ostalih hitaca konkurentica. Finale je na rasporedu u nedjelju od 20.10 sati uz izravan prijenos na Drugom programu HTV-a i streamu našeg portala.

Moglo je i bolje da sam sve riješila u prvoj seriji. Došla sam spremna i fokusirana, ali uvijek imam problema s kvalifikacijama, norma je 62.50 i to zna biti dvosjekli mač, mogu se opustiti, rekla je Sandra neposredno nakon završetka kvalifikacija.

Ušla sam prelagano u prvi hitac. Nisam željela ponoviti dramu iz Rija i riješila sam u drugom hicu. Svi su konkurencija u finalu, najveća su Kubanke ali evo i Kineskinja je tu, zaključila je. Za mene je bitno da budem mirna i spremna, tamo se ide na sve ili ništa. Ovdje sam postala Olimpijski pobjednik, obožavam ovdje bacati, sve volim na ovom na stadionu i želim iskoristiti to maksimalno u finalu.

Facebook Komentari