Nevjerojatno: Odgajateljica napala dijete te ga svom snagom više puta ‘otresla od pod’

U dubrovačkom dječjem vrtiću ‘Palčica’ odgajateljica napala dijete te ga svom snagom više puta ‘otresla od pod’. Majka drugog djeteta svjedočila užasnom činu.

Oko podne i pol jedna majka je došla po svoje dijete te je svjedočila kako je navela “činu nasilja”. Naime, majka je vidjela odgajateljicu vrtića Palčica kako se grubo odnosi prema jednom djetetu, piše Dubrovački dnevnik.

“Preuzela sam svoje dijete, pozdravila djelatnicu i zaputila se prema vratima kada me je zaustavilo jedno dijete, inače prijatelj moga sina. Pozdravili smo se s njime te sam izašla kroz staklena vrata te se okrenula i imala što za vidjeti. Djeca su bila nemirna, malo su glasnije pričali, a odgajateljica D. J. je, ne znajući da gledam, jedno dijete uzela te ga svom snagom više puta ‘otresla o pod’, navela je majka koju je to uznemirilo te se vratila unutra upitati odgajateljicu zašto je to napravila.

“Ona mi je ‘mrtvo hladno’ odgovorila kako su se djeca ‘uskokodakala’. Bila je izbezumljena što sam ja navedeni prizor uopće vidjela te je na moje upozorenje kako ću sve prijaviti rekla samo: “Oprostite”, kazala nam je majka djeteta koje ide u Dječji vrtić Palčica koji se nalazi u Ulici Iva Vojnovića.

“Ja nisam vidjela što je bilo, niti itko drugi već samo jedna mama. No, vjerojatno se nešto dogodilo što se nije smjelo dogoditi u protivnom ona ne bi bila tako zabrinuta. Jako mi je bilo teško kada me je mama nazvala i ispričala što je vidjela. Nakon toga nazvala sam odgajateljicu i poslala je doma da se smiri koja je također bila uznemirena zbog svega”, kazala je ravnateljica Dječjih vrtića Dubrovnika Boja Milan Mustać dodavši kako će istražiti što je točno bilo. O djelatnici vrtića zbog koje je cijeli prijepor i nastao, koja inače mijenja odgajateljicu na godišnjem odmoru, ravnateljica Milan Mustać kaže kako je “korektna”.

“Svi se moramo sabrati i smiriti. O svemu ćemo detalji porazgovarati i istražiti situaciju. Još jednom naglašavam, ako je netko dijete krivo pogledao napravljen je propust”, zaključila je ravnateljica Dječjih vrtića Dubrovnik Boja Milan Mustać, piše Dubrovački dnevnik.

Share This Article