Đurović o porezu na nekretnine: Hrvati pokazuju da nisu ovce koje se daju šišati baš kako se kome prohtije, to je sjajno

Bivši saborski zastupnik HDSSB-a Dražen Đurović komentirao je na fb-u peticiju protiv poreza na nekretnine, koju potpisuje sve više ljudi.

“REFORME, A NE POREZE!! Vidim da postoji široki društvi otpor prema najavljenom uvođenju poreza na nekretnine. I to u različitim slojevima hrvatskog društva i političkog spektra. To je sjajno. Hrvati pokazuju da nisu ovce koje se daju šišati baš kako se kome prohtije. Ukoliko vlada sama ne povuče zakon sazrijeva vrijeme za pripremu velikih prosvjeda na jesen. Ni jedna politička elita nema pravo nametati ljudima ono što ne žele, što je štetno i što je suprotno hrvatskom načinu života. Da, Amerikanci štite svoj, Švicarci svoj, imamo i mi Hrvati pravo štititi svoj način života. Gospodo na vlasti, smanjite proračunske rashode. A nemojte stalno smišljati načine kako iz džepa hrvatskih građana izvući i zadnju kunu za punjenje proračuna i krpanje vlastite nesposobnosti. REEFORME, A NE IZLIKE!”, napisao je Đurović.

Čini se da je Plenković uspio ujediniti ljude, peticija protiv poreza na nekretnine raste više od 1000 na sat

Facebook Komentari