VIDEO Dosad neviđene bube u moru tinejdžeru ‘pojele’ noge, ulovljene su i ne zna se o čemu je riječ

Otac tinejdžera iz Melbournea kojem su noge ‘pojele’ misteriozne morske bube dok je namakao noge na pješčanoj plaži uspio je otkriti o čemu je riječ nakon što su i sami liječnici ostali zapanjeni ne znajući objasniti što se dogodilo s nogama tog 16-godišnjaka.

Sam Kanizay osjetio je bol kada je nakon utakmice odigrane u subotu odlučio namočiti noge na plaži Dendy Street. Minutu kasnije, izašao je iz mora prekriven krvlju.

Njegov otac, nakon što liječnici nisu mogli otkriti uzrok, naoružan ribolovnom mrežom i komadom svježeg mesa zaputio se na plažu kako bi ulovio krivca.

– Stavio sam meso u mrežu i bube su se uhvatile za njega kao da sutra ne postoji. Isisale su svu krv i život iz njega – kazao je Kanizay za Daily Mail Australia, prenosi Jutarnji list.

Kanizay je napomenuo kako je bube odnio u bolnicu, a testiranjem će se ustvrditi koje su vrste.

– Zasad je jasno da stvarno vole meso – kazao je u videu koji je objavio na Facebooku, a koji prikazuje malena bića kako proždiru komade mesa.

Stručnjak za more Michael Brown tvrdi kako bi mogla biti riječ ličinkama meduza.

– Bavim se ovim 20 godina i nikad nisam vidio ništa slično – kazao je za lokalnu televiziju.

Nakon ugriza, tinejdžer je opisao kako je osjetio peckanje dok je bio nogama u vodi, no pretpostavio je da ga boli jer je igrao nogomet ranije tog dana, piše Jutarnji list.

Facebook Komentari