Trener Hajduka otkrio da će istrčati na Maksimir oslabljeni

Joan Carrillo otkrio je na današnjoj press-konferenciji na Poljudu da će Hajduk u predstojećem derbiju s Dinamom istrčati oslabljen na Maksimir.

„Lopez, Erceg, Pešić, Grbić, Tudor i Tomislav Bašić ne putuju u Zagreb“, poručio je trener Hajduka dodajući kako se nada da će Radošević biti spreman za meč.

Nabrojani igrači imaju problema s ozljedama ili su daleko od prave forme.

„Idemo u Zagreb na pobjedu, tri boda jako su nam bitna. Bit će to drugačija utakmica u odnosu na naš posljednji okršaj u kojem je Hajduk slavio“, poručio je Carrillo.

Hajduk očekuje gust raspored. Nakon što je izbacio Brondby u 3. pretkolu Europske lige, Hajduk u doigravanju očekuje veliki dvoboj s Evertonom. Prije toga mora odraditi najveći hrvatski derbi.

„Igramo na dva fronta, puno je putovanja i gostovanja, ali tomu se moramo prilagoditi“, kaže Carrillo.

„Dinamo ima dobre napadače, moramo biti oprezni i koncentrirani u obrani. Moramo biti odvažni i inzistirati na posjedu. To je ključ.“

Osvrnuo se Carrilla i na predstojeći dvoboj s Evertonom. Kaže da je zadovoljan ždrijebom.

„Financijski i igrači jači su od nas, ali idemo na pobjedu. U nogometu se događaju iznenađenja, ne može se sve predvidjeti. Ne mogu nam parirati u htjenju i volji, to nam daju naši navijači koji su nam najveća podrška“, zaključio je trener Hajduka, prenosi gol.hr.

Facebook Komentari