Kardinal Bozanić završio u bolnici i zato danas nije bio u Imotskom

Kardinal i zagrebački nadbiskup Josip Bozanić danas je završio na Zavodu za postkoronarnu skrb i aritmije u KBC-u Sestre milosrdnice.

Bozanić je, kako doznajemo, danas trebao predvoditi misu u Imotskom, no ostao je u Zagrebu. Iz Zagrebačke nadbiskupije potvrđeno je Indexu da je Bozanić jutros obavljao pretrage u bolnici.

“Nadbiskup Josip Bozanić je danas trebao biti u Imotskom i predvoditi svečano Euharistijsko slavlje povodom blagdana Gospe od anđela ali je po savjetu liječnika zbog zdravstvenih razloga odlučio da neće otići tamo”, rečeno je Indexu u Tiskovnom uredu Zagrebačke nadbiskupije.

“On je danas učinio pretrage koje je trebao učiniti, kako su mu savjetovali liječnici, tako da nije mogao predvoditi to slavlje u Imotskom. On je tako odlučio. U Zagrebu je, nije hospitaliziran, obavio je pretrage i to je to”, zaključeno je u Zagrebačkoj nadbiskupiji.

U Zavodu za postkoronarnu skrb i aritmije u KBC-u Sestre milosrdnice na upit Indexa odgovor je bio još kraći: “Mi vam ne smijemo ništa reći, nemojte se ljutiti.”

Facebook Komentari