Prosvjed taksista protiv Ubera u više gradova: Blokiran promet na Jadranskoj magistrali

Foto: Ilustracija

Dubrovački taksisti blokirali su promet na magistrali u Dubokoj Ljutoj, kako bi pokazali svoje negodovanje protiv Ubera. Stvorile su se ogromne gužve na magistrali i promet je u prekidu.

Zbog prosvjeda na Jadranskoj magistrali (DC8) u Dubrovniku, između mjesta Mlini i Ćilipi, vozi se otežano, jednim trakom, uz regulaciju prometne policije, javlja HAK.

Članovi Facebook grupe Radarska kontrola Dubrovnik i okolica Dubrovnik objavili su kako su se stvorile ogromne kolone koje se ne miču, pa se svakako ne savjetuje prolazak tim područjem.

Predsjednik Udruženja obrtnika autotaksi prijevoznika Dubrovnik Božo Miletić za Dubrovački dnevnik je izjavio kako okupljanje koriste kao alat iskazivanja svog nezadovoljstva postojećim stanjem.

“Osobno sam svoje vozilo u 8.00 sati zaustavio na magistrali i na taj način izrazio nezadovoljstvo koje vlada već dvije godine radi nezakonitog rada Ubera. Nisam organizator ovog okupljanja, organizator je nezakoniti rad Ubera i nefunkcioniranje pravne države pa njih treba pitati dokad će okupljanje trajati,” kratko je prokomentirao Miletić za Dubrovački dnevnik.

Prema neslužbenim informacijama kojim raspolaže N1, prosvjedi protiv Ubera danas se spremaju i na cestama koje vode prema zagrebačkoj i splitskoj zračnoj luci.

Facebook Komentari