Nakon što je Krstičević objavio da ostaje, javio se Kotromanović: Svijet je spašen. Ministar uvrijeđena frajla ostaje

Nakon što je ministar obrane Damir Krstičević prekinuo nagađanja oko svoje ostavke te poručio kako će ostati na dužnosti u Vladi, njegov potez komentirao je i bivši ministar obrane Ante Kotromanović.

”Svijet je spašen. Hrvatska je spašena od svih ugroza. Vanjskih i unutrašnjih. Ministar uvrijeđena frajla ostaje, napisao je Ante Kotromanović na Facebooku.

”Tko je sumnjao u to, pa ovo je jedno 20. ostavka za koju znamo od rata. Nikada veća politizacija i podjela u MORH-u, projekti stoje kao recimo helikopteri. Ekipa već godinu i pol nije sposobna napraviti natječaj za remont, a u požarima bi zlata vrijedili. Gdje je nestao sustav domovinske sigurnosti”, pita se Kotromanović pa zaključuje: ”Režimski novinari šute kao bubice! Živjeli dvostruki kriteriji”.

Podsjetimo, Krstičević je danas poručio kako je nakon ”brojnih razgovora s predsjednikom Vlade Andrejem Plenkovićem” odlučio da će i dalje nastaviti obnašati dužnosti potpredsjednika Vlade i ministra obrane.

”Javnosti su poznati razlozi zbog kojih sam ponudio svoju ostavku, već sam ih više puta javno obrazložio i želim odlučno demantirati bilo kakav drugi skriveni razlog ili motiv”, kazao je, javlja N1.

Facebook Komentari