HGSS nakon spašavanja dobio pismo zahvale, što im je najbitnije, ali i donaciju

U ljetnoj sezoni Hrvatska gorska služba spašavanja ima pune ruke posla, a zahvalnost spašenih najveća im je nagrada za njihov predani rad.

Upravo tako su napisali iz HGSS-ovci iz Dubrovnika kojima je nakon spašavanja na Srđu došlo pismo zahvale i donacija od Johna i Jennifer kojima su 6. srpnja pritekli u pomoć. Par je krivo procijenio stazu na Srđu i skrenuli su sa staze. Tim HGSS-a brzo je reagirao, stigli su do Johna i Jennifer i odveli ih do vrha Srđa, a oni su im na tome neizmjerno zahvalni što i ističu u pismu.

– Posebno bih zahvalio ekipi koja je došla, dva sata kasnije, po moju suprugu i mene u bolnicu. Bilo je nesmotreno od mene krenuti na planinarenje bez da sam provjerio ispravnu rutu za kretanje. Upoznat sam s činjenicom da su vaši članovi volonteri i jako sam sretan što sam ih upoznao. Željeli bi podržati vaš rad pa Vas molimo da nam dostavite broj računa kako bi Vam mogli uplatiti donaciju u tako pomoći Vaš rad. Uživao sam u posjetu Dubrovniku a pogotovo trosatnom pješačenju s profesionalnim vodičem po Konavoskom polju nekoliko dana prije pokušaja uspona na Srđ. Kada sam pokušao ići do vrha brda izabrao sam krivi put i trebao sam se na vrijeme vratiti nazad. Mislim da ne bi bilo loše postaviti oznake na engleskom jeziku o ispravnim stazama prema vrhu brda. Ponovno zahvaljujem svima koju su sudjelovali u mom spašavanju.

Hvala John i Jennifer

Pismo je Hrvatska gorska služba za spašavanje objavila na svom Facebooku i zahvalili su Johnu i Jennifer na ovim riječima zahvale i na donaciji.

Facebook Komentari