Torcida ponovno vrijeđala Janicu Kostelić

Tribine su bile ispunjene do posljednjeg mjesta i u većini susreta atmosfera je bila fenomenalna, Torcida je nosila svoju momčad do pobjede nad Levskim.

No, jedna skupina “navijača” na samom kraju odlučila je sve to pokvariti. – O Jano, o Janice, p… k…. snježna kraljice! – izvikivala je skupina mladića na kraju susreta.

Torcida je tako još jednom pokazala svoj stav o našoj najtrofejnijoj sportašici Janici Kostelić koja sada radi kao državna tajnica.

Iako svatko ima pravo na svoj stav, ovakav vulgaran i krajnje nepristojan način iskazivanja stava za svaku je osudu.

Podsjetimo, prvi takav incident dogodio se na Braču prije mjesec dana kada je Janicu verbalno napala skupina navijača Hajduka, a nakon toga podigla se velika prašina.

Mladići koji su vrijeđali državnu tajnicu završili su u pritvoru, a reakcije na taj slučaj stizale su sa svih strana. I dok su gotovo svi osuđivali taj ispad, Torcida to nije učinila.

– Janica je za navijače Hajduka danas političarka. Mi je tako doživljavamo. Ona je na čelu središnjeg ureda za sport i nije napravila ništa da se sankcioniraju ljudi koji su protekle dvije godine ignorirali Zakon o sportu. Što je očekivala od navijača Hajduka kad je došla na Brač? Sladoled?, upitala se Torcida na nedavnoj konferenciji, a danas je, eto, nastavila s vulgarnošću, piše Večernji list.

Facebook Komentari