VIDEO Pernar pozvao Ivanu Milas Klarić na ostavku zbog prikrivanja pedofilije svećenika

Baš kao što je i najavio Ivan Pernar iz Živog zida zatražio je u Saboru stanku da bi progovorio o seksualnom zlostavljanju djece od strane svećenika, o čemu, kako reče, pravobraniteljica za djecu Ivana Milas Klarić šuti.

Uz snimku svog izlaganja o cijelom slučaju u Saboru, Pernar je na Facebooku napisao:

[javni poziv za ostavkom pravobraniteljice za djecu Ivane Milas Klarić zbog prikrivanja slučajeva seksualnog zlostavljanje djece od strane svećenika]

Za očekivati je da će Katolička crkva prikrivati pedofiliju unutar svojih redova, oni to rade po svim zemljama svijeta, to je za njih uobičajena praksa. Međutim, ono što je šokantno jest da državne institucije šute o tome. Šokantno je da se pravobraniteljica za djecu Ivana Milas Klarić do današnjeg dana nije javno oglasila o tom slučaju, o tom ozbiljnom slučaju kršenja svih dječjih prava i teškog zlostavljanja!

Suvišno je za reći da je dijete koje je bilo žrtva tog nasilja, koje se godinama događalo da je pokušalo i samoubojstvo.

Zapitajte se dame i gospodo da je neki od nas saborskih zastupnika godinama sodomizirao neko dijete i rezao ga žiletom dal bi mi dobili kaznu zatvora, odnosno rad za opće dobro? Ne da ne bi dobili rad za opće dobro, dobili bi kaznu zatvora i bili bi razapeti od svih medija, ali kada to radi katolički svećenik onda je on zaštićen. Zašto je zaštićen? To je pitanje koje treba postaviti pravobraniteljici za djecu Ivani Milas Klarić koja bi prva o takvim slučajevima trebala govoriti, ali čini se da će o tome progovoriti svi prije nje. Zašto?

Zato što joj interes djece nije na prvom mjestu, zato što iskorištava djecu kako bi ostvarila neke svoje osobne ciljeve i umjesto da se bavi stvarnim nasiljem nad djecom, stvarnim, užasnim i odvratnim slučajevima zlostavljanja, bavi se Milanom Popovićem, Ivanom Pernarom i tako dalje.

Zašto? Zato da bi stvorila privid da nešto radi, da bi stvorila privid da se tobože zalaže za djecu, a jasno je da su joj djeca na zadnjem mjestu. Iz tog razloga pozivam sve vas ukoliko imate imalo savjesti da kada dođe glasanje o njenom opozivu, odnosno o njenoj smjeni da ju podržite jer njoj više nije mjesto da bude pravobraniteljica za djecu. Ona kao takva osoba je jednostavno nesposobna, neodgovorna ili je korumpirana i pokvarena pa i dalje šuti o ovakvim najmonstruoznijim slučajevima o kojima i mediji govore, a ona šuti i ne oglašava se.

Facebook Komentari