Nastavlja se crni niz na cestama: Četiri osobe poginule u dvije prometne noćas kod Sinja

Teška prometna nesreća dogodila se oko 4, 45 sati nedaleko Sinja, Košute na DC60 u kojoj je sudjelovalo teretno vozilo i dva motocikla. U nesreći su tri osobe smrtno stradale. Cesta je zatvorena za promet, a vozi se zaobilazno. Očevid je u tijeku, doznaje vecernji.hr iz PU Splitsko – dalmatinske.

Druga prometna nesreća dogodila se pola sata iza ponoći cesti D1, na Kukuzovcu, također nedaleko Sinja. Došlo je do sudara dva osobna vozila. Pritom je vozačica (20) iz jednog osobnog vozila smrtno stradala, a suvozačica (22) zadobila je teške tjelesne ozljede. Cesta je do 3 sata ujutro bila zatvorena za promet.

Nesreća na A1 Iz HAK-a javljaju da se zbog prometne nesreće na autocesti A1 poslije naplate Lučko u smjeru Karlovca (4. +500 km) vozi usporeno (vozila su zaustavnom traku). Zbog teretnog vozila u kvaru na autocesti A6 Rijeka-Zagreb na 53. +500 km, prije čvora Vrata u smjeru Zagreba, zatvoren je zaustavni trak u dužini od 100 m.

– Promet je vrlo gust na cestama u smjeru mora, osobito na autocesti A1 između Zagreba i Karlovca, pa vozačima savjetujemo da održavaju sigurnosni razmak između vozila. Pojačan je promet i na cestama u priobalju, na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom te u trajektnim lukama i pristaništima – poručuju iz HAK-a. Na autocesti A1 pred naplatom Lučko, u oba smjera, nema dužih čekanja. Magla mjestimice smanjuje vidljivost na autocesti A1 između tunela Mala Kapela i čvora Otočac te na autocesti A6 Rijeka-Zagreb na mostu Bajer. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Facebook Komentari