Luka Modrić za Marcu o suđenju Mamiću, ali i razmišljanjima o napuštanju hrvatske reprezentacije

Luka Modrić odmara se od naporne klupske sezone, a ekipa španjolske Marce došla je u Zadar i napravila s njim veliki intervju. Luka je uglavom pričao o sportu, ali dotaknuli su se i suđenja Mamiću.

– To je zaista neugodna i komplicirana situacija, ali imam čistu savjest. Samo se nadam da će sve brzo završiti. Ne mogu govoriti više o toj temi, nije lijepo, komplicirano je. To je nešto što se dogodilo prije mnogo godina i za mene je to i sve što se događa oko toga jako teško, ali izdržao sam puno stvari u životu i siguran sam da ću također izdržati i ovo i da će se sve brzo završiti kako bih to mogao zaboraviti. Puno je sada ljudi koji su protiv mene, ali oni ne znaju kako stvari stoje. Naravno da mi je jako teško, ali ne mogu iz svoje kože, poručio je tužni Luka. Osvrnuli su se i na nagađanja da bi se mogao povući iz reprezentacije.

– Još uvijek nisam donio konačnu odluku, vidjet ćemo. Sada se želim koncentrirati na pripreme s Realom. Europski i španjolski prvak Real Madrid počinje pripreme u ponedjeljak u Madridu, a zatim odlazi u SAD gdje će odigrati tri pripremne utakmice protiv Manchester Uniteda, Juventusa i Barcelone. – Još uvijek ne znam do kada ću igrati. Ne mogu reći točno koliko mi godina još ostaje u nogometu no nastavim li raditi ovako, čuvati se kao dosad, svoje tijelo… Naravno da bih volio završiti karijeru u Real Madridu, to mi je san. No, vidjet ćemo što će biti. Real je prošle sezone imao sjajnih nastupa, osvojio je španjolsko prvenstvo i obranio naslov u Ligi prvaka. Luku je to iznimno razveselilo, prenosi Večernji list.

Facebook Komentari