Djelatnik PNUSKOK-a automobilom prešao na drugu stranu i poginuo u sudaru

Mario Janičić (38) iz Novigrada, djelatnik pazinskog odjela PNUSKOK-a poginuo je u teškoj prometnoj nesreći na cesti kod Istarskih toplica u petak oko 1 sat. Policija nije potvrdila da se radi o Janičiću već o 38-godišnjem muškarcu, prenosi Glas Istre.

Prometna nesreća, prema policijskom izvješću, dogodila s kada je Janičić upravljao automobilom VW Golf pulskih oznaka iz smjera Buzeta prema Motovunu te je iz nepoznatog razloga prešao na suprotni kolnički trak i sudario se s vozilom koje mu je dolazilo u susret.

Naime, iz suprotnog smjera došla mu je Škoda Octavia zagrebačkih oznaka kojom je upravljao D. P. (39). U silovitom srazu Golf je djelomično završio izvan kolnika, a Škoda je ostala na svojem traku. Glas Istre piše da je Janičić kao voditelj policijske akcije OSA javnosti predstavio zapljenu od oko 8,5 kilograma heroina i 80 kilograma smjese za miješanje s heroinom u rujnu prošle godine u Pazinu. Akcijom je s ceste maknuta veća količina droge, a iza rešetaka je završilo nekoliko osoba. Janičić je prije radio i u bujskoj policijskoj postaji.

Facebook Komentari