Pogreške zbog kojih će muškarac ženi okrenuti leđa

Kako bi osvojile “muškarca iz snova”, žene često svjesno, ali i nesvjesno mijenjaju svoje ponašanje.

No, ponekad to ponašanje može imati potpuno suprotan učinak i otjerati vašeg potencijalnog dečka daleko od vas. Kako vam se to ne bi dogodilo, otkrijte koje su to tipične pogreške, zbog kojih nikada nećete ostvariti vezu sa željenim muškarcem:

Ostavljate dojam nesigurne i slabe žene

Čak i ako prštite samopouzdanjem, ponekad slučajno možete ostaviti potpuno suprotan dojam nesigurne i nesamostalne žene, kojoj je u životu prijeko potreban muškarac. To je nešto što suprotni spol odmah tjera dalje od vas i ubija sve šanse za vezu. Loš dojam ostavljate željom za pokazivanjem u javnosti, blaćenjem bivšeg dečka ili ogovaranjem drugih žena, jer tako ističete i vlastite nesigurnosti.

Ciljate na njegovu seksualnost, a ne na emocije

Mnoge žene smatraju kako je muškarcima seks najvažniji te da će ih osvojiti jedino ako ih prvo privuku u seksualnom smislu. Baš zato mnoge žene često uskaču u krevet s muškarcem koji im se sviđa, u nadi da će to prerasti u nešto više. Stvarnost je potpuno drugačija, jer muškarci emotivnu i seksualnu vezu doživljavaju kao dva potpuno različita pojma.

Ne znate prepoznati potencijal za vezu

Žene često vide potencijal za vezu tamo gdje ga nema, dok s druge strane ne znaju prepoznati onog pravog, kada im se nađe ispred nosa. Kada ih neki muškarac fizički privuče, onda im razum i instinkti znaju pasti u drugi plan pa u njemu vide savršenog dečka, čak i kada on nije materijal za ozbiljnu vezu.

Ako primijetite da muškarac koji vam se sviđa, pokazuje znakove agresivnog ponašanja i nezainteresiranosti te se okreće za svakom koja prođe pored njega, onda nemojte trošiti svoje dragocjeno vrijeme na njega, jer on nikad neće biti dobar dečko. Ako vam se čini kao da nikada nećete pronaći dečka, možda ste za to krivi upravo vi, piše Index.hr.

Facebook Komentari