Donnarumma dobiva jedinstevni ugovor u svijetu nogometa

Mladi vratar Milana, Gianluigi Donnarumma, koji je posljednjih tjedana podigao veliku buru, ali i izazvao bijes navijača, će prema svemu sudeći potpisati novi ugovor s Rossonerima.

Nakon što se dugo vremena nagađalo kako bi ovaj sjajni 18-godišnji vratar mogao napustiti San Siro izgleda kako se to ovog ljeta ipak neće dogoditi, ali bi se već iduće priča mogla bitno izmjeniti.

Naime, Donnarumma je pristao potpisati ugovor s Milanom, ali u ugovoru traži jedinstvenu klauzulu koja bi mu omogućila odlazak u Real Madrid već 2018. godine. To je jedini veći zahtjev kojeg je mladi vratar postavio pred vodstvo Rossonera, a ostaje za vidjeti kako će na sve reagirati u klubu.

Talijanski vratar u posljednje je vrijeme bio prva meta napada navijača nakon što je u nekoliko navrata odbijao produžiti suradnju, ali kada su mu u klubu zaprijetili da će sezonu provesti na klupi izgleda da je promijenio priču zajedno sa svojim menadžerom Minom Raiolom.

Spomenuta klauzula ipak ni mogla predstavljati problem. Valja napomenuti kako je Donnarumma prvi vratar Milana postao sa samo 16 godina, pišu Sportske novosti.

Facebook Komentari