VIDEO HNS-ovac Stojak: Podilaženjem ekstremnoj desnici Bandić nas vraća u ideološke rovove

„Podilaženjem Hasanbegoviću, Glasnoviću i Esih Milan Bandić nas u 2017. godini vraća u ideološke rovove ’40-ih. Apeliram na zdrav razum i da se hitno počnemo baviti gorućim problemima Zagreba – vrtićima, otpadom i prometom“, poručio je najaktivniji član zagrebačke Gradske skupštine i član Predsjedništva HNS-a Tomislav Stojak reagirajući na predstavu zagrebačkog gradonačelnika oko izmjene imena Trga maršala Tita, priopćio je HNS.

Bandić svjesno potpaljuje ideološke vatre, isključivo s ciljem vlastitog preživljavanja na čelu Grada Zagreba. Teme poput imenovanja trgova i njihovog povijesnog značaja trebaju se rješavati u struci, za njih su mjerodavni povjesničari i određeni instituti, a ne dnevna politika.

Potpuno svjesni političke cijene koju možemo platiti, upravo kako bismo učinili taj iskorak i konačno izašli iz ideoloških rovova, svjesno smo preuzeli odgovornost za sudjelovanje u Vladi RH. Cilj HNS-a je učiniti Hrvatsku boljom, otvorenijom i tolerantnijom te zemljom u kojoj su najveća vrijednost naši ljudi, a ne sjene prošlosti, kažu u toj, vladajućoj stranci.

Facebook Komentari