Petrov: Most će u idućem razdoblju predstavljati rješenja za ključne nacionalne i lokalne probleme – Otkup INA-e na prvom je redu

Most nezavisnih lista kao oporbena stranka u idućem vremenskom razdoblju nastojat će maksimalno pridonijeti funkcionalnijem radu Hrvatskog sabora i predlaganju kvalitetnih rješanja za ključne probleme hrvatskih građana, gradova, općina i županija, piše na društvenoj stranici FB Božo Petrov.

Dodaje da kao platforma koja se formirala sa najnižih razina vlasti, svjesni smo svih problema koji postoje na općinskim i županijskim razinama. Kvalitetno funkcioniranje lokalne i javne samouprave jedan je od glavnih uvjeta za kvalitetno funkcioniranje države.

Energetika, zaštita okoliša, mikro, malo i srednje poduzetništvo, gospodarstvo i obrazovanje teme su na koje ćemo se fokusirati kako bismo nudili konstruktivna rješenja za bolju i prosperitetnu Hrvatsku.

Problemi koji muče naše gradove i županije ono su čemu ćemo dati prioritet kako bi javna uprava što bolje funkcionirala. Lokalnim, ali i nacionalnim temama pristupat ćemo odgovorno, stručno i konstruktivno.

Hrvatskoj je potrebna nova politička perspektiva u kojoj će vladati kriterij najboljeg argumenta i u kojoj će se nuditi kvalitetna rješenja za probleme u kojima se država i društvo nalaze.

Baš zato, prvi u nizu prijedloga predstavljamo sutra u 14 sati u Hrvatskom saboru, a riječ je o modelu otkupa INA-e na kojem je mjesecima predano radio tim stručnjaka, na čelu s Antom Čikotićem.

Posted by MOST nezavisnih lista on 27. lipnja 2017

Facebook Komentari