VIDEO Evo kada trebate doći na sutrašnji koncert Prophets Of Rage i koje su ulice zatvorene

Za sutrašnji premijerni hrvatski nastup grupe Prophets Of Rage i gostiju House Of Pain, Skindred i The Black Peaks, poznate su satnice i servisne informacije koncerta.

Vrata stadiona Šalata otvorit će se u 17:30. Prvi na scenu, u 18:15, stupa britanska prog rock četvorka The Black Peaks, nakon kojih će pozornicu u 19:05 preuzeti poznati velški reggae/alt rock/metal heroji Skindred čija setlista sadrži njihove najpoznatije pjesme, od «Rat Race» do «Warning». Točno u 20:15 svoj će nastup započeti Everlast, Danny Boy i DJ Leathal ili House Of Pain koji na Šalatu donose proslavu 25. obljetnice izlaska debi albuma i singla «Jump Around», jednog od najvećih hip hop hitova u povijesti.

Glavni izvođač večeri, Prophets Of Rage, planirani su za 21:45. Prophetsi će u Zagrebu odsvirati pun koncert, kao da je u pitanju samostalan nastup. U oko 90 minuta svirke proći će kroz sve najveće hitove grupe Rage Against The Machine, kao što su «Killing In The Name Of», «Bombtrack», «Guerilla Radio», «Sleep Now In The Fire», «Bulls On Parade», «Take The Power Back» i «Bullet In The Head», nekoliko Public Enemy i Cypress Hill klasika («Fight The Power», «How I Could Just Kill A Man», «Prophets Of Rage») i megamix njihovih singlova. Mjesta će se naći i za posvetu Chrisu Cornellu izvođenjem pjesme «Like A Stone» grupe Audioslave te za dvije nove Prophets pjesme «Unfuck The World» i «Party’s Over».

Za publiku će od 17:30 biti otvorena dva ulaza iz ulice Šalata – Radio101 Gate 1 i Radio101 Gate 2, a unutar koncertnog prostora moći će se smjestiti na parteru i na tribini. Kupljene ulaznice vrijede na jedan ulaz na stadion Šalata, unutar kojeg će biti smješteno nekoliko šankova i pult s merchandiseom bendova među kojima će biti i limitiran broj plakata specijalno dizajniranih za ovaj koncert.

Na dan koncerta, od 16:00 za promet će biti zatvorene ulice Šalata i Rubetićeva od križanja s Vončininom. Navedenim ulicama će moći prometovati samo vozila s dozvolom i stanari. Zbog mnoštva upita posjetitelja posebno se ističe da, osim akreditiranim medijima, neće biti dopušteno unošenje opreme za audio i video snimanje te prijenos (profi i poluprofi fotoaparati, kamere, tableti…) na prostor stadiona Šalata.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 240 kn, a na dan koncerta, ukoliko ih ostane, za karte će trebati izdvojiti 270 kn. Kupiti se mogu na službenim prodajnim mjestima kao što su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) te sva Eventimova prodajna mjesta, kao I online ne www.eventim.hr.

VIDEO Make Croatia Rage Again: Supergrupa stiže na Šalatu, jedina prilika da se uživo čuju najveće pjesme jednog od najvažnijih bendova u povijesti

Share This Article