Netko je ovdje kontradiktoran, sad iz MZL Franjo Tuđman kažu da su mogli primiti zrakoplov koji je otišao u Rim

Iz Međunarodne zračne luke Franjo Tuđman priopćenjem su se osvrnuli na let Croatia Airlinesa, koji je preusmjeren na Rim, umjesto u Dubrovnik. Kažu da su mogli prihvatiti zrakoplov.

“Zračna luka Franjo Tuđman za sav je redovan promet otvorena svaki dan u tjednu od 0 do 24 sata te se u potpunosti poštuju odredbe Naredbe o vremenu otvorenosti aerodroma i Ugovora o koncesiji za izgradnju i upravljanje Zračnom lukom Franjo Tuđman. U tom smislu Zračna luka Franjo Tuđman bila je otvorena i u noći sa 16. na 17. lipnja 2017. godine te je bila u mogućnosti prihvatiti zrakoplov Croatia Airlinesa OU664, što pokazuju svi izvještaji i izjave koje smo prikupili vezano uz ovu situaciju”, kazali u iz Međunarodne zračne luke Franjo Tuđman.

Ipak, ovo je priopćenje bitno drugačije, odnosno, potpuno suprotno od onoga koje je iz Croatia Airlinesa poslano u subotu.

Podsjetimo, u priopćenju Croatia Airlinesa od subote stoji da je MZL Franjo Tuđman kompaniju obavijestila da prihvat zrakoplova oko ponoći nije bilo moguće obaviti.

Cijena davanja koncesije: Zrakoplov koji nije mogao sletjeti u Dubrovnik, u Zagrebu nisu htjeli, pa je morao u Rim

Ministarstvo: Zračna luka Franjo Tuđman morala biti u mogućnosti primiti zrakoplov Croatia Airlines

Facebook Komentari