Težak tjedan iza Lovrena, svjedočenje, provala u stan i ručak s Mamićevim sinom

Težak je tjedan iza Dejana Lovrena. Nakon poraza s Hrvatskom na Islandu i pojavljivanja na suđenju Zdravku Mamiću, uslijedila je provala u njegov stan u Zagrebu odakle su mu ukradeni novac i nakit. No, njegov odmor u Hrvatskoj još nije gotov, piše Sport klub.

Danas je snimljen u jednom zagrebačkom restoranu gdje je ručao s Mariom Mamićem, sinom Dinamovog gazde koji je zajedno s ocem optužen za izvlačenje milijuna iz Dinama.

Lovren se prije nekoliko dana pojavio na suđenju Zdravku Mamiću, njegovom bratu Zoranu, Damiru Vrbanoviću i porezniku Milanu Pernaru, koje je USKOK optužio da su oštetili Dinamo i Hrvatsku za više od 100 milijuna kuna. Lovren je, uz Luku Modrića, ključni svjedok u postupku jer su, kako tvrdi USKOK, upravo preko njihovih transfera Mamići izvlačili novac iz Dinama.

Podsjetimo, Lovren se na sudu pojavio s roditeljima, također svjedocima u istom postupku. Lovrenov otac nije stigao puno reći prije nego što je Zdravko Mamić novom predstavom prekinuo ročište, posvađao se sa svojim odvjetnicima i odgodio svjedočenje hrvatskog reprezentativca za rujan.

Share This Article