Konzum se novom reklamom bori za kupce – Ne možete radišnom čovjeku reći da odustane od rada

Foto: Facebook/Konzum

Slovenska agencija Arnold Vuga napravila je novu reklamu za Konzum, prvu otkada kompanijom ne upravlja Todorićev tim, u kojoj kupcima poručuju “kako ne odustaju”, te da ih i dalje “očekuju u susjedstvu”.

Nakon što je bivši vlasnik Agrokora doveo koncern na rub propasti, te pada Konzumovog prometa za 11 posto otkako ih je preuzeo vladin upravitelj, a samim time i najavljenih otpuštanja, Konzum svim silama želi zadržati svoje kupce.

Stoga i ne čudi reklama u kojoj promoviraju strast prema zemlji i ustrajnost kao recept za spas Konzuma.

“Kad prestane biti dobro i dođu teškoće, zašto ne odustanete? Jednostavno je. Ne možete njivi reći da zaustavi rast žita, maslini da odustane od rađanja, ne možete moru reći da prestane darivati sol.

Ne možete radišnom čovjeku reći da odustane od rada. I mi smo od onih koji ne odustaju, koji znaju da nije neuspjeh pasti. Neuspjeh je ne ustati ponovno. Zato nas i dalje očekujte u susjedstvu”, govori muški glas u reklami.

Reakcije na Konzumovom Facebooku su podijeljene:

“Od kada Konzum postoji vjerni sam kupac i takva ću i dalje ostati, jer mi je stalo da radnici zadrže svoja radna mjesta.”

“Moj bože koje licemjerje,laž i pravljenje budala od kupaca koji su (najčešće)prisiljeni kupovati u K jer okolo nema nijednog drugog dućana!”

“Mijenjajte gazdu, a radnici neka i dalje imaju posao i zarađuju za život, zato kupujmo u Konzumu, radi njih.”
“Da je konzum tu “zbog nas” ne bi ukrali 100 MILIJARDI kuna.

Radnici rade za plaću, ne za narod i ovo je provokacija i nastavak trošenja novca kojeg nemaju. 100 milijardi kuna, petina ukupnog hrvatskog duga. Isti ti radnici će naći posao kada te dućane preuzme netko sposoban ne uništiti kompletno gospodarstvo jedne države. 100 milijardi.

Odoše mirovne, a vi kupujte u konzumu. Odvratni elitistički opsjednuti nemoralni demoni. Stići će ih pravda.”
“Šteta bi bila za Hrvatski narod da propadnete, nebi više imali gdje kopovat kojekakvo smeće a Todorićev sin nebi više imal sa čime ići u Las vegas na kockanje.”

S Vama kroz život.

Pogledajte što želimo poručiti svima koji su bili uz nas i u najtežim trenucima. Još uvijek smo tu i dajemo sve od sebe. Zbog vas nećemo odustati 😉 ❤

Posted by Konzum on 16. lipnja 2017

“Niste nikada bili za nas nego protiv nas. Željeli ste nas što više opelješiti, uzeti novac, podvaliti nam koje kakve nekvalitetne i opasne proizvode. Sada kada vidite da ne možete bez nas, jer propadate, sada ste najednom za nas. Stečaj vam je budućnost i biti će mi drago gledati kako se sa trgovina skidaju vaše table i reklame”.

“Zao mi je nedužnih djelatnika trgovina koji tamo rade za plaću a tvrtke i njezinog vlasnika i njegovih potrčkala niti najmanje…sve je svjesno radio jer je znao da ce ga vlada čupati preko naših leđa iz gov… u koja je svjesno išao…fujjjj”.

Facebook Komentari