Kad župan postane lovac…

Izvor. LSŽ

Kako je župan Milinović obećao da će idući tjedan razgovarati sa direktorom Uprave šuma Gospić Josom Brkljačićem i načelnikom Policijske uprave Ličko-senjske Antom Podnarom taj sastanak nije ostavio za idući tjedan već ga je upriličio danas.

Tako je župan u popodnevnim satima nakon radnog posjeta Lovincu i nekoliko radnih sastanaka u županiji održao kratki sastanak sa čelnim ljudima Policijske uprave Ličko-senjske i Uprave šuma Gospić koji se nadovezuje na rješavanje ukazane problematike na zadnjem sastanku sa Lovačkim savezom Ličko-senjske županije na kojem je nazočio i pomoćnik ministra poljoprivrede Ivica Francetić gdje je svatko preuzeo dio obveza.

Župan Milinović je čelne ljude Policijske uprave Ličko-senjske i Uprave šuma Gospić upoznao sa navedenom problematikom. Dvojica čelnika, Joso Brkljačić i Ante Podnar su upoznala župana i sa njihovim ingerencijama kako bi zajedničkim snagama lovaca, Uprave šuma i Policijske uprave Ličko-senjske, a svatko u svojoj ingerenciji pristupili rješavanju problema.

Župan će o tijeku sastanka i zaključcima obavijestiti lovce Ličko-senjske županije koji su ovaj tjedan bili kod Župana na radnom sastanku, prenosi LSŽ.

Facebook Komentari