Mamić se obratio novinarima nakon otkazivanja punomoći odvjetnicima: Stalno u prvi plan ispada da sam ekscentričan

Zdravko Mamić je po izlasku iz sudnice, nakon burnoga nastavka suđenja, na kojemu je otkazao punomoć svojim odvjetnicima Jadranki Sloković i Čedi Prodanoviću, novinarima objasnio zašto je to učinio.

“Naravno da sam toliko tužan zbog toga što se danas dogodilo, jer u prvi plan ispada stalno ono što ne bi trebalo, a to je da sam ja nekakav kontroverzan, ekscentričan čovjek, a ja sam samo čovjek od krvi i od mesa, koji je užasno ugrožen, jer mu sustav pakira veliku robiju”, rekao je Mamić.

“Moja je jedina snaga istina”, rekao je Mamić i dodao da je svima govorio da će se sve vidjeti kad dođe do suđenja. “Zdravko Mamić je donio 300 milijuna eura neto u posljednjih 10 godina u Dinamo”, rekao je Mamić.

Objasnio je da ga odvjetnica nije adekvatno branila, dopuštajući da se pitanja postavljaju tako da se zbune svjedoci.

Podsjetimo, hrvatski reprezentativac Dejan Lovren danas je na osječkom Županijskom sudu trebao svjedočiti u nastavku suđenja Zdravku Mamiću, Zoranu Mamiću, Damiru Vrbanoviću i Milanu Pernaru. Počelo je, međutim, burno. Mamić je prekinuo ispitivanje i otkazao odvjetnicima punomoć, rekavši da će se braniti sam. Sudac ga je izbacio van, a raspravu je prekinuo.

Facebook Komentari