HDSSB-ovac Josip Salapić postao državni tajnik Ministarstva pravosuđa

Državnim tajnikom u Ministarstvu pravosuđa, Vlada je imenovala mr. sc. Josipa Salapića, a u Ministarstvu unutarnjih poslova Žarka Katića. Pomoćnicima ministra financija imenovani su Hrvoje Radovanić i Stipe Župan, priopćeno je iz Vlade.

Razriješen je dio dosadašnjih ravnatelja ureda – tajnika radnih tijela, te je imenovan dio novih ravnatelja ureda – tajnika radnih tijela, sukladno izmjenama Poslovnika Vlade Republike Hrvatske, s danom 16. lipnja 2017. godine. Ines Uglešić razriješena je dužnosti ravnateljice Ureda Koordinacije za gospodarstvo i društvene djelatnosti, te je imenovana ravnateljicom Ureda Koordinacije za gospodarstvo i strukturne reforme – tajnicom. Robert Matijević razriješen je dužnosti ravnatelja Ureda Koordinacije za pravosuđe i upravu, te je imenovan ravnateljem Ureda Koordinacije za sektorske politike – tajnikom.

U Povjerenstvu Vlade Republike Hrvatske za zatočene i nestale osobe, imenovani su predsjednik, članovi i tajnica Povjerenstva, kao predstavnici nadležnih ministarstava i ustanova. Predsjednikom Povjerenstva imenovan je Stjepan Sučić, članovima Sonja Raguž, Zoran Piličić, Vedrana Šimundža Nikolić, Toma Galli, Denis Kovačić, dr. med., Jasmina Dolmagić, Robert Filipović-Peršin, Nera Patrlj Sertić, prof. dr. sc. Milovan Kubat i Robert Markt. Tajnicom Povjerenstva Vlade Republike Hrvatske za zatočene i nestale osobe, imenovana je Višnja Bilić.

Facebook Komentari