U ovim se europskim gradovima možete jeftino zabaviti

Gdje otići na odmor, jedno je od važnijih pitanja prije ljetnih mjeseci, sve je više onih koji traže jeftinije destinacije izvan granica svoje domovine kako bi svoj godišnji odmor proveli otkrivajući nova mjesta.

Ako ostajete u Europi, među 25 najjeftinijih gradova na popisu Standarda našla su se i dva grada u Hrvatskoj – Zagreb i nešto skuplji Zadar, prenosi Večernji list.

Da biste proveli noć u Zagrebu, prosječno ćete potrošiti 32 funte, odnosno oko 260 kuna, a u Zadru 36,50 funti, odnosno oko 306 kuna.

Na popisu su i gradovi iz susjednih zemalja poput Ljubljane i Beograda, a našla se tu i Bratislava gdje ćete za jednu noć u prosjeku potrošiti 36 funti, odnosno oko 300 kuna, baš kao i u Ateni i Rigi.

Uštedjet ćete ako odete u Istanbul jer ćete tamo potrošiti u prosjeku 27 funti, odnosno oko 226 kuna, baš kao i u Beogradu dok ćete u poljskom Wroclavu na noć potrošiti u prosjeku 32 funte, odnosno 260 kuna, a u Ljubljani 36.50 funti, odnosno oko 306 kuna.

U grčkom Thessaloníkiju to će vas koštati 28 funti, odnosno oko 301 kn, baš kao i u Sofiji dok ćete za jednu noć u prosjeku izdvojiti oko 28.50 funti, odnosno 239 kuna za jednu noć u Kievu.

Facebook Komentari