Divjak preuzima Ministarstvo od Barišića

U ponedjeljak u 10 sati bit će održana primopredaja Ministarstva znanosti i obrazovanja između dosadašnjeg ministra Pave Barišića i nove ministrice Blaženke Divjak

U subotu je, podsjetimo, u Ministarstvu znanosti i obrazovanja održano oproštajno druženje ministra znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Pave Barišića sa suradnicima dužnosnicima, suradnicima iz Kabineta ministra te rukovoditeljima.

U svom obraćanju ministar je nazočnima zahvalio na dobroj suradnji i potpori. Ispričao se ako je u svojim nastupima i težnjama nekoga nehotice povrijedio, no vrijeme u kojem se djelovalo tražilo je odvažne odluke i rješenja s ciljem izgradnje čvrstih temelja sustava odgoja, obrazovanja i znanosti te dobrobiti zemlje.

“Ako neću imati potpunu slobodu, ako ne budem produktivna i ne budem ostvarivala ciljeve, ja ću se zahvaliti”, kazala je Blaženka Divjak u petak, nakon što je potvrđena za kandidatkinju za ministricu na saborskom Odboru za obrazovanje, prenosi N1.

“Ako neću imati potpunu slobodu, ako ne budem produktivna i ne budem ostvarivala ciljeve, ja ću se zahvaliti”, kazala je Divjak.

Facebook Komentari