VIDEO Bernardić u Saboru: Imperativ koalicije HDZ-a i HNS-a nije stabilnost države i interes građana već klasična trgovina

Imperativ koalicije HDZ-a i HNS-a nije stabilnost države i interes građana već klasična trgovina, borba za fotelje i izdaja birača koji su glasali za HNS na listi sa SDP-om, rekao je u Saboru šef oporbe Davor Bernardić.

Kakva je to poruka građanima? Je li to vjerodostojnost o kojoj je govorio HDZ? Ova koalicija je izgrađena na laži, manipulaciji, trgovini te je suprotstavljena svim temeljnim svjetonazorskim i programskim načelima. Ova koalicija nema budućnost i ova koalicija nema legitimitet. Dok s jedne strane imamo vlast pod svaku cijenu, interes pod svaku cijenu, s druge strane imamo Hrvatsku koja nema cijenu i obraz koji nema cijenu. Ne možemo, niti ćemo sudjelovati u podršci ovakvoj političkoj trgovini koja je nezabilježena u Hrvatskoj povijesti, stoga još jednom pozivam kolege zastupnike da prekinemo ovu trgovinu, ove laži i manipuliranje mandatima te osiguramo priliku za promjenama na sljedećim prijevremenim parlamentarnim izborima!, rekao je Bernardić.

Facebook Komentari