Maras: Ja bih radije godinu dana hodao u haljini sa šljokicama nego napravio ovo što rade HNS

U petak se u Saboru u iščekivanju izglasavanja novih ministara vodi žustra rasprava. Oporba sa svih strana napada novu koaliciju HNS-a i HDZ-a.

Milorad Batinić prvi je HNS-ovac koji se danas javio u Saboru, kratko rekavši da je odbijanje koalicije s HDZ-om od pojedinih članova HNS-a tek “tehničko pitanje”. Replicirao mu je SDP-ov Gordan Maras:

“Evo, tek sada se javio prvi HNS-ovac, sakrili su se u mišje ruše. Batinić kaže da je ovo samo tehnički element. Kao da slušam Milku Babović, a ne političara za govornicom. Samo se ne radi o tome imate li haljinu sa šljokicama, za one koji imaju crno-bijele televizore. Makar bih ja radije godinu dana hodao u haljini sa šljokicama nego napravio ovo što rade HNS i Milorad Batinić. Sramotno ponašanje, izdaja birača, politička trgovina i klijentelizam. Ljudi koji su dobili 100, 200 preferencijalnih glasova sada će Plenkoviću donijeti većinu, borci za manjinska prava ići će ruku pod ruku s Culejom”, obrušio se Maras.

Batinić mu je odgovorio oko preferencijalnih glasova:

“Koliko ste ih gospodine Maras vi dobili, a koliko ja? Vjerujem da znate. Ako smo kod toga.”

“Više od tebe sam osvojio, ne kužim pitanje”, odgovorio mu je Maras.

A Batinić mu je čestitao: “Ako ste osvojili preko 12 i pol tisuća, svaka vam čast.”

Maras je kazao da je osvojio više.

U raspravu se na kraju uključio i predsjednik Sabora Gordan Jandroković: “Da nije bilo ove replike ne bismo mogli zamisliti kolegu Marasa u haljini sa šljokicama”, prenosi N1.

Facebook Komentari