Prva reakcija Zdravka Mamića nakon fizičkog napada na Braču

Savjetnik Dinama Zdravko Mamić napadnut je jučer u Bolu na Braču kada je šetao rivom. Javnosti zasad nepoznat napadač prolazio je rivom, i u jednom trenutku se zatrčao prema Mamiću, s leđa ga šakom udario u glavu, a Dinamov savjetnik je od siline udarca pao u more – pišu Sportske novosti.

Na internetu se pojavila i snimka nadzornih kamera koje su zabilježile napad. Incident se dogodio na lokaciji Pazarić u Bolu gdje je Mamić usidrio svoju jahtu.

Mamić  se javio jučer navečer oko 22.45.

”Bili smo kod mog prijatelja Bose na Bolu jer smo došli slaviti 60. rođendan mog brata Stojka Mamića. Sve je bilo normalno, a onda u jednom trenutku doletio mi je neki čovjek s leđa, udario me šakom u glavu i ja sam pao u more”, kazao nam je Zdravko Mamić.

Nekako je uspio izaći iz mora, bio je ošamućen, ali ipak na kraju sve je bilo u redu.

”Nisam tražio nikakvu liječničku intervenciju, nisam se osjećao baš dobro, ali mislim da nije bilo potrebe pozivati hitnu pomoć. Nisam se osjećao baš dobro i dalje se ne osjećam dobro, međutim vjerujem da će na kraju sve biti u redu. Boli me glava i loše se osjećam, u jednom trenutku bio sam izgubio svijest, ali srećom ljudi su me spasili i izvukli iz mora”,  rekao nam je Zdravko Mamić.

Facebook Komentari