Otkriven identitet napadača na Mamića: pripremio mu je tipičnu sačekušu, a pomagala su mu još dvojica?

Napad na Zdravka Mamića bio je tipična sačekuša, saznaju Sportske novosti dan nakon što je savjetnik Dinama u srijedu navečer fizički napadnut u Bolu na Braču.

Zdravko Mamić je danas napustio Brač te navodno otišao na kupanje u jednu od plaža na susjednom otoku Hvaru. No, napad nije prošao bez posljedica.

Mamić se poslije neprospavane noći  žalio na bolove i smetnje, a kad su mu ponudili liječnički pregled, odbio ga je. Navodno je to obrazložio riječima ‘nisam siguran što bi mi se tamo dogodilo’.

Načelnik Bola Tihomir Marinković šokiran je nemilim događajem.

“To je za svaku osudu, za naše misto to je nešto što se nikad nije dogodilo, dapače, nitko od nas nije ni pomišljao da se tako nešto uopće može dogoditi”.

Boljani, oni fetivi se zgražaju, jer žive od turizma i gostoljubivosti. Napad se dogodio na rivi, zabilježen je sigurnosnim kamerama.

Pouzdano se zna da je 22-godišnji Domagoj Ivelić, zvani Domić čekao dolazak Mamića i da ga je smišljeno napao o čemu je obaviještena i šefica policijske postaje u Supetru Magdalena Mirić Vladislavić.

Naime, Ivelić je prethodno nazvao nekoliko svojih istomišljenika, što se može lako utvrditi pregledom mobitela, a Sportske novosti saznaju da im je navodno kazao – ‘dođi mi pomoći, imamo večeras jednu akciju“.

Njegovom pozivu su odazvala su se navodno još dvojica, koji su mu čuvali odstupnicu.

Facebook Komentari