Sedam žena otkriva: Samo u ovim pozama doživimo orgazam

Za Woman’s Health, 7 je žena podijelilo svoja iskustva kada je dolazak do orgazma u pitanju. Uz već spomenutu praksu, možda vam baš ovi savjeti pomognu u pretvorbi vaše spavaće sobe u oazu užitka.

1. Misionarska poza s uzdignutim kukovima

Pročitala sam puno o pozicijama u kojima žene najlakše dožive orgazam, a puno sam eksperimentirala i sa svojim vibratorom. Sva ta znanja napokon sam testirala s relativno novim partnerom. Prije njega, nikada nisam doživjela orgazam tijekom seksa, pa smo za početak dali šansu dobroj staroj misionarskoj pozi – ali s mojim uzdignutim kukovima. Pokušala sam dignuti kukove, poput mosta, i upalilo je! Sada znam koristiti i jastuk kako bih podignula zdjelicu i postigla orgazam gotovo uvijek. Orgazam također doživim kada sam u pozi na partneru – shvatila sam to eksperimentirajući s različitim muškarcima. – Tiffany Y.

2. ‘Kaubojka naopako’

Moj dečko imao je problem s krutošću penisa nakon što bi prošlo pet minuta, pa sam imala problem s postizanjem orgazma (niti sam ga iskusila do 23. godine!). Zanimalo me sve o toj senzaciji o kojoj sam tako mnogo čitala i slušala od strane prijatelja. Naposljetku sam shvatila kako moj partner najdulje može izdržati u pozi obrnute kaubojke. Uz metodu pogodaka i promašaja, shvatili smo da ako stimulira moj klitoris dok penetrira, može postići krutost dovoljno dugo dok ja ne postignem vrhunac. Nakon toga, oboje smo postali mnogo bliži i prisniji. – Catherine L.

3. Visiti s ruba

Ovo možda zvuči čudno (barem je nekim mojim prijateljima), ali prvi orgazam doživjela sam kada je partner u mene penetrirao dok su mi noge visjele s kreveta (ili kauča, ovisno o tome gdje se nalazite). Možda izgleda čudno, ali to je savršeni kut pod kojim muškarac može stimulirati moju G-točku. Iskreno upozorenje: potrebni su jaki trbušni mišići za ovu pozu, s obzirom na to da vaša stražnjica visi s kreveta – ali sve se isplati zbog dostizanja vrhunca! – Anonimno

4. Djevojka na vrhu

Nikad nisam imala problem u postizanju orgazma, ali nikada mi se to nije dogodilo tijekom seksa. Jednostavno je bilo puno jednostavnije kad bih koristila ruke (čak ni ruke mog muža nisu učinile čarobni trik). Prvi put kad sam dosegla vrhunac bilo je u pozi kad je žena gore. Trenje je u toj pozi bilo idealno, a trljanje zdjelicom o zdjelicu mog muža koji me vukao naprijed nazad stimulirali su me dovoljno da postignem orgazam. Još nismo sigurni je li pogodio moju G-točku, ali to je sljedeća stavka na našoj listi! – Ally W.

5. Uzdignuti bokovi/polu ‘doggy’ (pseći) stil

Bilo je potrebno puno vremena i nekoliko partnera prije nego sam shvatila da orgazam mogu postići dok ležim na trbuhu s uzdignutim bokovima (sa i bez podupiranja jastukom). Ako dečko ima problema, upotrijebim veći jastuk kako bi moji kukovi bili više i kako bi mogao penetrirati pod višim kutom. – Maria B.

6. ‘Doggy’ s jednom nogom

Alatka mog novog partnera poprilično je velika i isprva me bilo pomalo strah. Sada sam to u potpunosti prihvatila. Zajedno smo shvatili gdje se nalazi moja G-točka i isprobali gotovo sve poze. Ono što je za mene konačno upalilo bilo je držanje lijeve noge iza desnog ramena. Možda zvuči čudno, ali meni pali. – Cassie R.

7. Polako i sigurno 

Ni sa kime nisam mogla dostići orgazam. Bila je potrebna ozbiljna veza i mnogo kemije koja me naposljetku dovela do one točke opuštanja i orgazma. Ono što je upalilo bio je vrlo polagani seks. Volim kad se gledamo i kada mogu vidjeti koliko mu zadovoljstva pričinjam, prenosi Vecernji. To me zaista napaljuje. Vrhunac mogu postići u misionarskoj pozi kada polako penetrira, gleda me uoči i dodiruje tijelo u isto vrijeme. – Katie K.

Facebook Komentari