Poslodavac koji vozi BMW-a traži radnike koji bi radili besplatno: Stisnut ćemo skupa zube!

U Facebook grupi koja okuplja velik broj studenata i nudi oglase za studentske poslove, osvanuo je oglas, prilično nestandaran. Naime, jedan poduzetnik otvorio je fast food restoran, pa traži studente koji bi prva dva mjeseca kao dostavljači radili bez ikakve plaće, samo za napojnicu i jedan obrok u vrijednosti do 25 kuna.

U oglasu je poslodavac napisao sljedeće:

– Tražim studente za povremeni posao ili nekoga za stalno, lokacija Zagreb.Traže se dvije osobe za rad u novootvorenom fast food-u. S obzirom da smo tek počeli s radom, prva dva mjeseca zaposlenici bi radili isključivo za napojnicu koji dobiju prilikom dostave.

Znači ako dobijete 250 kn napojnice toga dana, sve ostaje vama, prenosi srednja.hr.

Povlastice: ugodno radno okruženje, pravo izbora na jedan gablec dnevno do 25kn (nije uključeno piće), trenutno nemamo posebna vozila za dostavu, pa bi se koristili isključivo mojim autima (Bmw e46 M3, te Peugeot 3008).

Potrebno iskustvo u vožnji, pa prvo idemo na testnu vožnju, da vidimo koliko poznajete kvart. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja javite mi se u inbox, stoji u oglasu.
Osim što studenti ali i ostali koji su oglas vidjeli nisu mogli doći k sebi, dali su mu sljedeći prijedlog:

– Prodaj BMW i tako plati radnike – složili su se.

Ipak, ni nakon brojnih negativnih komentara, vlasnik restorana u svome oglasu ne vidi ništa sporno.

– Ne vidim šta je čudno u današnje vrijeme, pa mora se nekako početi, još uvijek tražimo drugog zaposlenika, odlučio sam iz svoga džepa platit piće uz marednu i dodati još jedan obrok dnevno do 20kn.

Dok se fast-food ne uhoda, svi moramo malo stisnuti zube… Poslije ćete biti i više nego zadovoljni plaćama koje ću vam ponuditi… Dečko koji se prijavio danas je odradio prvi probni dan i više je nego zadovoljan, komentirao je novopečeni vlasnik fast food restorana.

Facebook Komentari