Milanka Opačić oštro udarila na Bernardića, on joj ne valja, evo što kaže o potpori Plenkoviću

milanka Opačić (SDP) ponovno je kritizirala predsjednika SDP-a Davora Bernardića i zaključila kako novi izbori nisu dobra opcija za Hrvatsku, ali ni za SDP.

– Izbori u maloj zemlji, kao što je Hrvatska, u svakom slučaju nisu dobri. Ja sam neki dan rekla kako mislim da je Davor Bernardić loš izbor za SDP. Jednostavno, on nije dobar za stranku. Mi ne ostavljamo dobar dojam prema biračima. Mi smo se pogubili dobrim dijelom zbog predsjednika stranka i moramo naći zamjenu za gospodina Bernardića – rekla je Opačić.

Dotaknula se špekulacija o sve jačoj pojavi frakcija unutar stranke i komentirala moguće prijevremene parlamentarne izbore sa stajališta SDP-a.

– Frakcije su u našem statutu određene samo u jednom članku i moguće je da one postoje, a jačanje frakcija ovisi o tome hoćemo li ići na nove izbore ili nećemo. Ja sudjelujem u svemu onome što može pomoći SDP-u da se probudi iz ovog stanja. Mi smo zadnjih mjeseci postali irelevantna stranka. Želim vratiti SDP na one pozicije koje smo imali. Sve ispod 35 posto podrške loše je za SDP – oštra je Opačić.

SDP-ovka je dodala kako SDP-u nikako ne odgovaraju novi izbori, ali da ona neće podržati Plenkovićevu Vladu.

– Stranci koja je u financijskim problemima i kadrovskim promjenama ovo je loš tajming za izbore, ali ako Vlada nema većinu moramo to prihvatiti. Sada treba pomiriti sve što je podijeljeno unutar stranke, ali Vladu HDZ-a neću podržati.

Facebook Komentari