Hajduk predstavio prvo veliko pojačanje za sljedeću sezonu

Danas je Hajduk predstavio svoje prvo ozbiljno pojačanje za sljedeću sezonu, defanzivnog veznjaka Josipa Radoševića.

Bivši nogometaš Hajduka vratio se na Poljud nakon četiri i pol godine, a dobio je isti dres s brojem 14 koji je nosio i ranije.

Presretan sam što se vraćam u Hajduk. Radostan sam i što se nakon 4 i pol godine vraćam doma, obitelji, što mi je vrlo važno, baš kao i činjenica da ću ponovno zaigrati za Hajduk što mi je bila velika želja.

Imao sam ponude i nekih drugih klubova, čak i financijski nešto bolje, ali smatram da ukupno bolje ponude u ovom trenutku od Hajdukove nema, poručio je 23-godišnji veznjak.

Bilo je unosnijih ponuda, jako je dobra sezona iza mene. Možda bi financijski bolje prošao da sam odabrao neku drugu ponudu, ali odabir je pao na Hrvatsku i Hajduk, naglasio je igrač koji je kao 18-godišnjak debitirao i za seniorsku reprezentaciju pod vodstvom Igora Štimca, a prvi put je nastupio za Hajduk 23. studenoga 2011. godine.

Potkraj 2012. prešao je u Napoli, koji ga je posuđivao Eibaru i Rijeci. Prošlu sezonu odigrao je u Red Bull Salzburgu, gdje je u 28 nastupa postigao pet golova i dvije asistencije.

Radošević će biti na raspolaganju treneru Carrillu odmah na početku priprema.

Facebook Komentari