4 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Sada je i službeno: Ivanišević ima novu djevojku, par objavio prvu zajedničku...

Sada je i službeno: Ivanišević ima novu djevojku, par objavio prvu zajedničku fotografiju

Iako se o njihovoj vezi šuška još od listopada prošle godine, Nives Čanović i Goran Ivanišević ni u jednom trenutku nisu službeno potvrdili da su zajedno.

Dosada je jedina potvrda njihove veze bila fotografija sa zajedničkoga dočeka nove godine u Dohi, a nagađanja su potakla i česta putovanja na isto mjesto i u isto vrijeme, piše Slobodna Dalmacija.

No, ni radijska voditeljica ni tenisač nisu se oglasili na tu temu. Možda nisu ni trebali budući da je lijepa Nives na svome Instagram profilu još u ožujku objavila fotografiju s jednog od “slučajnih” putovanja, na kojoj se vidi i djelić Goranovog lica.

Upravo zbog višemjesečne tajnovitosti Nivesini su pratitelji na Instagramu vjerojatno ostali šokirani kada je jučer objavila i prvu zajedničku fotografiju s Goranom.

Zaljubljeni par odlučio je konačno potvrditi svoju vezu fotografijom u prirodi, a uslijedili su oduševljeni komentari prijatelja i fanova. Iako Nives i dalje o svemu mudro šuti, jasno je da su se višemjesečna nagađanja pokazala točnima.

Najnovije

Još iz rubrike