Pozivaju na skup podrške za Marijanu Petir, za Hrvatsku seljačku stranku

Ad

Hrvatska seljačka stranka Sisačko moslavačke županije, kako stoji na Facebook stranici poziva da se pridruže građani u utorak, 06. lipnja 2017. godine u 18 sati, ispred zgrade središnjice Hrvatske seljačke stranke u Zvonimirovoj ulici u Zagrebu na skupu podrške Marijani Petir i ostalim članovima HSS-a koje Predsjedništvo HSS-a želi isključiti iz stranke bez ikakvih dokaza.

Kako piše na facebooku njihova suspenzija traje već preko 8 mjeseci. Protiv njih je pokrenut postupak zbog političke odgovornosti i sad su primili poziv da se očituju na sjednici Predsjedništva HSS-a u utorak.

“Jedino što je zanimljivo da su sva Izvješća komisije za provođenje postupka istovjetna bez ikakvih činjenica i dokaza.
Politički montirani postupci su provođeni protiv članova Hrvatske seljačke stranke u komunizmu, ali nitko se nije nadao da će se isto ponavljati i u samostalnoj Republici Hrvatskoj i još k tome u samoj stranci.

Nažalost danas kad se u Hrvatskoj teško živi, kad naša mladost odlazi jer je izgubila nadu, naša dužnost kao baštinika učitelja hrvatskog naroda Stjepana i Antuna Radića je da im pokažemo put i vratimo vjeru u bolje sutra, a to se ne radi uništavanjem same stranke”.

HSS danas treba jedinstvo svih nas i vjeru u bolje sutra!

Pridružite nam se i recimo zajedno da smo: za demokraciju u Hrvatskoj seljačkoj stranci, za vraćanje stranke njenim članovima, za prestanak diktature.

Vratimo Hrvatsku seljačku stranku njenim članovima!
Dođi i ti, neka se glas HSS-a čuje!
VJERA U BOGA I SELJAČKA SLOGA!
Članovi Hrvatske seljačke stranke

SKUP PODRŠKE ZA MARIJANU PETIR, ZA HRVATSKU SELJAČKU STRANKU!Poštovani,pozivamo Vas da nam se pridružite u utorak,…

Posted by Hss Sisačko Moslavačka Županija on 2. lipnja 2017

Facebook Komentari