Pokolj u Rusiji: Napio se, počeo pucati po ljudima i ubio čak devet osoba! Isprovociralo ga bezazleno pitanje…

Ad

Devet je osoba ubijeno u selu u središnjoj Rusiji kad je jedan muškarac počeo nasumično pucati po društvu s kojim je pio. Jedna od žrtava navodno je prisiljena iskopati grob za sebe prije nego što je ubijena, javlja Russia Today.

45-godišnjak iz Moskve čije ime još nije otkriveno pritvoren je pod sumnjom da je ubio devet osoba tijekom noći: četiri žene i pet muškaraca, stoji u priopćenju ruskog istražnog odbora. Sve se dogodilo u regiji Tver, u selu Redkino oko 150 kilometara udaljenom od Moskve.

Incident je navodno počeo tijekom pića u subotu navečer. Osumnjičeni muškarac pio je zajedno sa svojim žrtvama prije no što se razljutio. Tada je otišao i vratio se s lovačkom puškom kojom je otvorio vatru na društvo.

Lokalni mediji prenose riječi očevidaca da je rasprava pokrenuta kad su osumnjičenog upitali zašto nije odslužio vojsku.

Muškarac je navodno jednu od žrtava prisilio da si sama iskopa grob, javlja agencija TASS. Žrtva je navodno odbila, nakon čega ju je upucao. Njezino je tijelo kasnije pronađeno u prtljažniku automobila.

Napadač je inače radio kao električar. Jedan stanovnik sela rekao je da ga je vidio kako pripit tetura s puškom.
Muškarac je legalno posjedovao oružje, no prekršio je pravila o njegovom skladištenju, javljaju ruski mediji. U žrtve je pucao iz blizine, zbog čega im nije ostavio nimalo šanse za preživljavanje.

Jedino je preživjela jedna 21-godišnjakinja koja je uspjela pozvati policiju. Nju pomahnitali napadač nije primijetio jer se skrivala ispod deke. Žena je trenutno na liječenju kod psihijatra.

Policija je privela napadača na licu mjesta, a on se nije ni pokušavao sakriti. Pokrenuta je istraga.

Facebook Komentari