Na javnoj dražbi u nedjelju vozila državnih tvrtki, Vlade, Sabora, MUP-a..

Tvrtka TRCZ automobili u subotu, 10. lipnja organizira javnu dražbu 235 vozila koje su koristili djelatnici hrvatskog Sabora i Vlade, ministarstava i drugih državnih institucija, javnih tvrtki te raznih državnih agencija, izvijestili su u ponedjeljak iz te tvrtke.

Kupci će moći licitirati za vozila raznih marki i brendova, a u ponudi su, primjerice, vozila MUP-a, Hitne pomoći, Hrvatske pošte, Hrvatskih šuma, HAC-ONC-a, Državnih nekretnina, HEP-a, Ureda za opće poslove Sabora i Vlade, Hamag Bicroa, Agencije za regionalni razvoj, Ministarstva gospodarstva, Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, CERP-a…

Licitacija će početi u subotu, 10. lipnja, u 14,00 sati, u prostoru Kazališta na Pešćenici, prenosi 24sata.

Sva vozila mogu se pregledati 8. i 09. lipnja od 10.00 do 14.00 sati na lokaciji SLATINSKA 7, 10 360 SESVETE na skladištu TRCZ automobila d.o.o.

Pravo sudjelovanja imaju svi uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10% početne cijene za svako vozilo, a minimalna jamčevina iznosi 200 kuna. Prilikom uplate potrebno je obavezno naznačiti za koje vozilo se plaća jamčevina. Osoba koja uplati jamčevinu za pojedino vozilo, a isto vozilo ne bude uopće licitirano  smatra se da je odustala od kupovine i time gubi pravo na povrat uplaćene jamčevine.

Facebook Komentari