(VIDEO) Usred bijela dana u Zagrebu napadnuta svjetski poznata glazbenica

Svjetski poznata klavijaturistica Belinda Bedeković napadnuta je u Zagrebu usred bijela dana. Neočkivani napad glazbenicu je vidno uznemirio i šokirao.

Na svom službenom Facebook profilu objavila je video u kojem se obratila svojim prijateljima i obožavateljima, s kojima je odlučila podijeliti događaj za koji, kaže, ne želi da se ikome dogodi.

Pogledajte pricu u danasnjoj emisiji sve u 6 na RTL TV o mom jucerasnjem horor dogadjajuWatch on RTL TV about my incident yesterday#belindabedekovic #attack #musician #keyboardplayer #interview

Posted by Belinda Bedeković on 2. lipnja 2017

Vidno uznemirena Belinda i dalje je, kaže, u šoku.

“Ovo što mi se desilo ne želim da se ikad ikome dogodi. Hodala sam gradom kada mi je u jednom trenutku prišao muškarac, normalno i uredno odjeven. Pitao me jesam li ja Belinda Bedeković.

Sa smiješkom sam mu odgovorila da jesam jer sam očekivala da će me pitati nešto vezano uz moju glazbu“, započinje Belinda svoju potresnu ispovijest.

U sljedećem ju je trenutku muškarac divljački primio za košulju i počeo vikati da ga njezino sviranje izluđuje: “Prestani tako brzo svirati, kud ti se žuri?! Izluđuješ me s tom svojom svirkom!“ vikao joj je nepoznati muškarac i istrgnuo joj gumbe na košulji. Prestrašena glazbenica mislila je da će ju lupiti.

Srećom, kaže, prolaznici koji su svjedočili sceni rekli su čovjeku da se makne i smiri, nakon čega je muškarac otišao.

“Ja sam bila u totalnom šoku, još sam sad u šoku. Ne bih htjela da se ikad ikome dogodi takav napad usred bijela dana. Uspio mi je strgati košulju. Utješite me, ljudi, utješite me i recite da se ovakvo nešto nikome neće više nikad dogoditi. Nisam to očekivala“, kazala je uznemirena Belinda Bedeković.

Poznata klavijaturistica Belinda Bedeković pažnju javnosti privukla je zahvaljujući Sashi Baronu Cohenu i filmu Borat, a njih dvoje zajedno imaju odličan duet u kojem su kombinirali Cohenov neuobičajeni smisao za humor i Belindinu virtuoznost na klavijaturama.

Facebook Komentari