S obzirom da su se ovi izbori održavali u atmosferi referenduma protiv mene ja to tumačim da Riječani baš ne žele promjene

Kandidat SDP-a za gradonačelnika Rijeke Vojko Obersnel zadovoljan je rezultatima koje su pokazale prve izlazne ankete, a one mu daju prednost od 20-ak posto.

Obersnel je komentirao relativno nisku izlaznost građana Rijeke na izbore.

”Izlaznost na izbore generalno u Hrvatskoj je niska. Dok se to zakonom ne promijeni demokratsko pravo građanina je da odluči hoće li izaći ili ne. S obzirom da su se ovi izbori održavali u atmosferi referenduma protiv mene ja to tumačim da Riječani baš ne žele promjene kako su ih tumačili neki drugi”, kazao je Obersnel.

Komentirao je i rezultat HNS-a.

”Oni imaju svoju stranačku politiku koju ja nekad ne razumijem. Pogotovo ovo što rade na lokalnoj razini. Ali to je njihov odabir i pravo. Ako govorimo u rezultatima u Rijeci, nisu se baš proslavili. U Vijeću su dobili što su i imali u koaliciji s nama, a kandidat za gradonačelnika se nema s čim pohvaliti”, rekao je Obersnel.

”Večeras ćemo se prepustiti slavlju i zahvali građanima Rijeke koji su se pokazali kao odgovorni građani”, rekao je Obersnel.

Facebook Komentari