Četvorica zaštitara zagrebačkog noćnog kluba pretukli turista jer se ljubio s muškarcem!

IlustracijaIlustracija

U zagrebačkom noćnom klubu Hangar došlo je do fizičkog obračuna u kojemu je, prema tvrdnjama žrtve i svjedoka, nekoliko zaštitara napalo mladog Brazilca, i to navodno samo zato što se ljubio s jednim muškarcem.

“Radi se o tome da sam platio cijenu zbog toga što jesam, kako se ponašam i što radim. Ta cijena zove se homofobija. Zbog homofobnog konobara koji je odlučio da nije u redu biti sretan, četvorica zaštitara izvela su me iz kluba i počela tući po stomaku i licu, uz povike: ‘Ovo radimo s gayevima u Hrvatskoj'”, napisao je Brazilac na Facebooku, javlja Jutarnji list.

Brojni posjetitelji Hangara zasuli su klupsku Facebook stranicu s negativnim komentarima, no oni su u međuvremenu svi uklonjeni pa su se očevici s ogorčenim statusima počeli javljati na vlastitim profilima.

“Zaštitari Hangar Cluba prošlu noć su isprebijali su mog frenda iz Brazila zato što je gay. Trebali su omogućiti sigurnost ljudima u klubu, a nasrnuli su na dečka od 50 kg i pokazali što rade s ljudima poput njega u Hrvatskoj. Svi vi koji mislite da nam ne treba Gay pride odnosno podizanje svijesti o homoseksualnim ljudima, ili obrazovanje o istima u školi, prepustate moć ovim nasilnicima. Zato nam treba kurikularna reforma koju neće graditi radikalna desnica, i zato sada više nego ikad, trebamo pustiti svoj glas za Hrvatsku koju želimo”, jedan je od komentara.

Neki korisnici ističu činjenicu da su na Facebooku stranici Hangar Cluba ukinuli mogućnost recenzija.

Na Facebook stranici Hangar Cluba zasad nema nikakvih komentara o incidentu.

Facebook Komentari