Kerum: Opara je zagrebački kandidat, HDZ radi prljave stvari

Kandidat za gradonačelnika Splita Željko Kerum održao je press konferenciju uoči drugog kruga lokalnih izbora koji će se održati u nedjelju.

Na konferenciji za medije, i Kerum se zahvalio novinarima kazavši:

“Zaključujem da smo ja i moji suradnici bili pristojni i fini prema vama. Ako sam ja pogriješio, ja sam se gospođi s HRT-a ispričao. Bilo je to u afeku, ali znam da je žena OK. Hvala vam što ste bili korektni i realni i što ste dobro odradili ovu kampanju”, kazao je Kerum.

”U prvom krugu sam ja pobijedio s 4 posto. Sve ankete – od N1, tportala i Nove TV pokazuju da je razlika ista i nešto veća u moju korist. Jasno je da uz svu ovu njihovu angažiranost, želju pa i silu nisu učinili ništa kvalitetno da bi građane nagovorili, jer oni nagovaraju građane, da glasaju za njih.

Protivnička strana je rekla nakon provg kruga da će napraviti sve da dobije Split. I upravo su to radili. Radnje koje su radili niti su moralne, niti časne, a iznad svega su prljave”, rekao je Kerum koji je naveo što misli pod ‘prljavom kampanjom’.

”Ovo što su napravili s Ćirom isto. Čovjeka u godinama ucjenjivat i govorit mu to i to jer inače… Mislim strašno, što reći. Krenuli su u akciju, na silu hoće dobit”‘.

Ali ne može se na silu ništa. Građani imaju pravo glasa. Oni će reć’ hoće li dobiti kandidat splitski ili zagrebački. Opara je zagrebački kanididat. Mi toliko imamo inata i dišpeta da mi samo možemo voditi Split, a da ga neće voditi Zagreb. Mi moramo živjeti ovdje, mi smo ovdje”, kazao je.

Naglašava kako je tema kampanje HDZ-a bila samo ‘ocrniti Keruma’, ali da birači to vide i da neće nasjesti.

”Bave se prljavim igrama jer su mašinerija i sila koja može pobijediti sve, ali to Splićani ne prihvaćaju. Sila Boga ne moli, Bog silu ne voli”, poručio je Kerum.

Facebook Komentari