Čačić na pressicu došao u odjeći za pogreb i zapalio svijeću… netko je nekome zabio nož u leđa

Na današnju izvanrednu presicu kandidat za župana Radimir Čačić došao je u odjeći za pogreb kako bi time, rekao je “izrazio sućut tisućama onih koji su stvorili HNS i koje je izdalo njihovo stranačko vodstvo”.

Bila je to njegova reakcija na napise o koaliciji HNS-a i HDZ-a, što je Čačić nazvao “Štromarovim i Pusićkinim zabijanjem noža u leđa HNS-ovcima”.

– Ovako se nešto nije moglo dogoditi u Savkino i moje vrijeme, pa ni u vrijeme Vesne Pusić – kad sam i dalje ja praktički upravljao strankom. To je izdaja članova i koalicijskog partnera i to zbog par minuta časti. – izjavio je Čačić i onda zapalio svijeću, dodajući kako su Reformisti u Saboru svojedobno glasali za Oreškovićevu vladu jer su smatrali da novi izbori nisu dobra opcija za zemlju.

– Žao mi je da se sve tako sramotno završava. Tko će u Varaždinu od časnih ljudi uopće glasati za Štromara – osim onih par uhljeba? Oni su politički zagađivači i trebaju otići. I u županiji je stvar gotova, SDP neće glasati za Štromara. Jasno je i zašto HNS ovo radi, ali to još nije objavljeno. – istaknuo je Čačić, pritom napominjući kako je on samo jednom – i to za vrijeme Milanovića – išao u koaliciju s SDP-om te da nikada nisu izdali svog partnera.

Ključ za stvaranje koalicije HDZ-HNS je pobjeda ovog čovjeka na lokalnim izborima

Facebook Komentari